Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

Adding Model to the Aurelius export

 Post Reply Post Reply
Author
Ronald Janse View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 20 Aug 2015
Posts: 272
Post Options Post Options   Quote Ronald Janse Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Adding Model to the Aurelius export
    Posted: 09 Feb 2017 at 9:14am
We have a project that requires 3 datamodels and we make all of these models in your datamodeller.
That's fine, but one thing is very annoying: the modelname has to be added manually after the Aurelius export.
The datamodeller generates something like this:

[Entity]
  [Table('mytable')]

Which has to be extended manually to


  [Entity]
  [Model('mymodel')]
  [Table('mytable')]


In order to do this:


OM:=TObjectManager.Create(self.DM.Verbinding, TMappingExplorer.Get('mymodel'));


I imagine it must be no problem to add the modelname somewhere in the Datamodeller, maybe on the Aurelius Export page?
Back to Top
Wagner R. Landgraf View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2552
Post Options Post Options   Quote Wagner R. Landgraf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Feb 2017 at 1:11pm
Are you already separating your models in the Data Modeler by creating three different diagrams? Or are you asking to add the model of each class manually in Data Modeler?
Back to Top
Ronald Janse View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 20 Aug 2015
Posts: 272
Post Options Post Options   Quote Ronald Janse Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Feb 2017 at 3:34pm
We have three different datamodels in three diagrams. The only thing we need is that the Aurelius export adds the Model Name to the Aurelius .pas file at the appropriate places.
Back to Top
Wagner R. Landgraf View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2552
Post Options Post Options   Quote Wagner R. Landgraf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Feb 2017 at 5:05pm
Ok, there something for our backlog - export the [Model] attribute based on the diagrams in Data Modeler.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down