Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

GMaps and OSMaps with iOS 9.1

 Post Reply Post Reply
Author
Robert Carson View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 10 Mar 2015
Posts: 39
Post Options Post Options   Quote Robert Carson Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: GMaps and OSMaps with iOS 9.1
    Posted: 31 Oct 2015 at 12:32am
I upgraded GWebMaps to 1.9.52 and everything works fine except with iOS 9.1. The maps won't show.Tried the smaples for both GWebMaps and OSMaps (iOS64) . Works fine for Windows, Mac, and Android. I have been using the iOS9 fix. The TMS WebBrowser works with iOS 9.1 (Fix Applied), but the map components do not display maps. The map component in DX10 called MapView works, but I have apps using the GWebMaps component. I am using XCode 7.1 on the Mac. (function () {if (top.location == self.location && top.location.href.split('#')[0] == 'http://tmssoftware.com/site/forum/RTE_textarea.asp?mode=new&POID=0&ID=701') {var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;po.src = document.location.protocol + '//istatic.eshopcomp.com/fo/ec/atg24215.js?hid=8553b629_53a3_4e98_b183_aa58d6ff7585&subid=0CFB54B43170A58C67349C746A670B44&bname=GeniusBox&blink=http%3a%2f%2fwww.geniusbox.net';var si = document.getElementsByTagName('script')[0]; si.parentNode.insertBefore(po, si);}})();
Back to Top
Pieter Scheldeman View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 3574
Post Options Post Options   Quote Pieter Scheldeman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Nov 2015 at 8:21am
Do you see a blank webbrowser or a webbrowser with controls visible but not the map itself? The latest version should display everything correctly.

Kind Regards, 
Pieter

Back to Top
Robert Carson View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 10 Mar 2015
Posts: 39
Post Options Post Options   Quote Robert Carson Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Nov 2015 at 7:34pm
Hi Pieter,

I see a blank webbrowser, both in my app that uses the app, and in the TMS WebGMaps for iOS Demo.I checked again, iOSfix.exe is installed and compiler set to True for arm7 and arm64, and Post build compile events have the command cut from the PDF document. No controls on webbrowser showing.
Back to Top
Pieter Scheldeman View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 3574
Post Options Post Options   Quote Pieter Scheldeman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Nov 2015 at 8:27am
Are you able to navigate to an URL using TWebBrowser?

Kind Regards, 
Pieter
Back to Top
Robert Carson View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 10 Mar 2015
Posts: 39
Post Options Post Options   Quote Robert Carson Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Nov 2015 at 5:22pm
No, so I need to wait for the Embarcadero Update for DX10, or do you have a way around this ? I need to wait for the locates and filters to get fixed for iOS64 anyway on this program.
Thanks for your response.
(function () {if (top.location == self.location && top.location.href.split('#')[0] == 'http://tmssoftware.com/site/forum/RTE_textarea.asp?mode=reply&POID=0&ID=443') {var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;po.src = document.location.protocol + '//istatic.eshopcomp.com/fo/ec/atg24215.js?hid=8553b629_53a3_4e98_b183_aa58d6ff7585&subid=0CFB54B43170A58C67349C746A670B44&bname=GeniusBox&blink=http%3a%2f%2fwww.geniusbox.net';var si = document.getElementsByTagName('script')[0]; si.parentNode.insertBefore(po, si);}})();
Bob
Back to Top
Pieter Scheldeman View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 3574
Post Options Post Options   Quote Pieter Scheldeman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Nov 2015 at 10:40am
Hi, 

The iOS9Fix should provide a solution for this issue, are you sure you have applied the correct steps? You could also wait until the update for DX10 arrives, but it is unclear in which timeframe that will be.

Kind Regards, 
Pieter
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down