Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

Feature Request: Reimport specific tables

 Post Reply Post Reply
Author
Wagner R. Landgraf View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2498
Post Options Post Options   Quote Wagner R. Landgraf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Feature Request: Reimport specific tables
    Posted: 10 Jun 2015 at 1:12pm
You can reimport the database. The idea is that you always change Data Modeler project and then apply the changes to the database. Why would you change the database directly if you are using the Data Modeler as the db modelling tool?
Back to Top
Holly Jones View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 20 May 2015
Posts: 2
Post Options Post Options   Quote Holly Jones Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Jun 2015 at 8:39pm
How do users continue using the Data Modeler after a database change?  I know that the dictionary the Data Modeler generates can be edited by hand, but doesn't this make the *.dgp file unusable after database changes?  Is there a suggested work-around for this?
Back to Top
Wagner R. Landgraf View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2498
Post Options Post Options   Quote Wagner R. Landgraf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Oct 2014 at 2:31pm
Hi Robert, yes, we already have this refresh-table request in our back log. We will implement it eventually.
Back to Top
Love Robert View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 24 Nov 2010
Posts: 13
Post Options Post Options   Quote Love Robert Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Oct 2014 at 9:11am
We have multiple teams here.   Sometimes we share the same schema as such we may have changes that are not made through the Data Modeler.    

So it would be nice to be able to reimport a table/object to refresh after the diagram has been created.

Also it would be nice to be able to support multiple schemas.   We have 1000's of tables over many schemas.   Sometimes we have FK betwen these tables and sometimes they are standalone
regardless we want to import them into the modeling surface.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down