Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

TableView row headers

 Post Reply Post Reply
Author
Pieter Scheldeman View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 3392
Post Options Post Options   Quote Pieter Scheldeman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TableView row headers
    Posted: 08 May 2014 at 2:44am
Hi Robert, 

We have researched this and we haven't found a solution for this. The TableView cannot be configured to act fully as a grid. For this we would need to start from a different control with more possibilities.

Kind Regards, 
Pieter
Back to Top
Devine Robert View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 06 Sep 2011
Posts: 98
Post Options Post Options   Quote Devine Robert Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 May 2014 at 3:43pm
Sorry Pieter I wasn't very clear - I meant the equivalent of FixedColumns on the FMX grid. I see I can set a column as read-only but it doesn't look like I can set a fixed column.

Thanks, Bob 
Back to Top
Pieter Scheldeman View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 3392
Post Options Post Options   Quote Pieter Scheldeman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 May 2014 at 9:12am
Hi Robert,

Yes, Under Options -> Layout -> ColumnHeaders but they should already be visible by default if you have set the Header property on column level.

Kind Regards, 
Pieter

Back to Top
Devine Robert View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 06 Sep 2011
Posts: 98
Post Options Post Options   Quote Devine Robert Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 May 2014 at 7:58am
Hi Pieter

Is it possible to get row headers (i.e. a fixed column) in the TableView?

Thanks, Bob
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down