Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

Update Database

 Post Reply Post Reply
Author
Leif Eirik Olsen View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 04 Nov 2013
Posts: 2
Post Options Post Options   Quote Leif Eirik Olsen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Update Database
    Posted: 04 Nov 2013 at 4:06am
Hi,
 
Sorry for this newbie question, but just started using Data Modeler today. Have a SQLite project and adding a new field to one of the Tables. Everything looks fine in the Data Modeler, but using a different tool I don't see the database changes outside the Data Modeler. 
How to actually update the database with the changes done in Data Modeler?
 
Thanks in advance,
Leo
Back to Top
Wagner R. Landgraf View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2403
Post Options Post Options   Quote Wagner R. Landgraf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Nov 2013 at 7:56am
Data Modeler doesn't update the database automatically. It generates a SQL script for creating (or updating) the database, but it's up to you to execute the script in the database. Also, the Data Modeler is not associated with any database. Although you can import a database structure into a project, it doesn't save the association between the project and the database. The project is "generic".
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down