Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

Bug with EditPermissions

 Post Reply Post Reply
Author
Matthias Letzel View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 19 Apr 2013
Posts: 9
Post Options Post Options   Quote Matthias Letzel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Bug with EditPermissions
    Posted: 22 Apr 2013 at 3:32am
There seems to be a bug with EditPermissions on the Intrawebpage.
When trying to edit Groups or Membership on the first click it jumps back to the Users page.
How can this behavior be fixed? Can anyone confirm this bug?

Back to Top
Bart Holvoet View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2116
Post Options Post Options   Quote Bart Holvoet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Apr 2013 at 4:23am
Hi,

I've not been able to reproduce this issue.
Editing Groups permissions is working as expected.
Can you please make sure the actual Group item is selected (and not one of the child items) before pressing the edit button?

If the problem persists, can you please provide exact steps to reproduce this with the demo application (included with the product download) so I can further investigate this?
Can you also let me know which version of IntraWeb and which browser you are using?
Back to Top
Matthias Letzel View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 19 Apr 2013
Posts: 9
Post Options Post Options   Quote Matthias Letzel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Apr 2013 at 2:56am
Solved by installing the latest Intraweb iw12.2.15.
Now it works fine. Probably it was some version installation problem.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down