Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

Feature Request

 Post Reply Post Reply
Author
Maierhofer Bernd View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 18 Oct 2015
Posts: 180
Post Options Post Options   Quote Maierhofer Bernd Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Feature Request
    Posted: 26 Jan 2020 at 11:01am
When there are entities selected in the diagram view, it would be nice, if -. when starting the Export to Aurelius - only those were selected in the Mappings view.
Back to Top
Maierhofer Bernd View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 18 Oct 2015
Posts: 180
Post Options Post Options   Quote Maierhofer Bernd Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Jan 2020 at 11:06am
Ah! Just found the "Select if in Diagram". This helps!
Back to Top
Maierhofer Bernd View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 18 Oct 2015
Posts: 180
Post Options Post Options   Quote Maierhofer Bernd Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Jan 2020 at 1:35pm
One more: When there are a lot of tables, it would be nice to have "Show selected tables only" or "Show tables from diagram only".

Thanks a lot!
Back to Top
Wagner R. Landgraf View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2786
Post Options Post Options   Quote Wagner R. Landgraf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Jan 2020 at 2:23pm
It looks like that would make the user interface confusing...
Be aware that you can always search for a table using Shift+Ctrl+F shortcut key.
Back to Top
Maierhofer Bernd View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 18 Oct 2015
Posts: 180
Post Options Post Options   Quote Maierhofer Bernd Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Jan 2020 at 2:24pm
I know, thanks. Not all wishes must come true. :- )
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down