Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

MSBuild issue with latest iw15

 Post Reply Post Reply
Author
Brazell Edward View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 20 Feb 2018
Posts: 4
Post Options Post Options   Quote Brazell Edward Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: MSBuild issue with latest iw15
    Posted: 07 Nov 2019 at 6:25pm
I uninstalled both IW and TMSIntraweb yesterday.  Updated my version of IW to:

IntraWeb 15.1.7
Version: 15.1.7
Build Date: 20191021

TMS IntraWeb Component Pack Pro
Version: 5.9.1.0
Build Date:  11/7/2019

Got the new release of TMS Intraweb Component Pack today.... and when I get to doing the msbuild I get the following message:

C:\Users\rita.oruska\AppData\Local\tmssoftware\TMS IntraWeb Component Pack Pro Script Edition>msbuild IW15TMSDXE6UPD.dproj
Microsoft (R) Build Engine Version 3.5.30729.9135
[Microsoft .NET Framework, Version 2.0.50727.9148]
Copyright (C) Microsoft Corporation 2007. All rights reserved.

Build started 11/7/2019 11:27:50 AM.
Project "C:\Users\rita.oruska\AppData\Local\tmssoftware\TMS IntraWeb Component Pack Pro Script Edition\IW15TMSDXE6UPD.d
proj" on node 0 (default targets).
  Embarcadero Delphi for Win32 compiler version 27.0
  Copyright (c) 1983,2014 Embarcadero Technologies, Inc.
iw15tmsdxe6upd.dpk(46): error E2202: Required package 'IntraWeb_15_DXE6' not found
Done Building Project "C:\Users\rita.oruska\AppData\Local\tmssoftware\TMS IntraWeb Component Pack Pro Script Edition\IW
15TMSDXE6UPD.dproj" (default targets) -- FAILED.


Build FAILED.

"C:\Users\rita.oruska\AppData\Local\tmssoftware\TMS IntraWeb Component Pack Pro Script Edition\IW15TMSDXE6UPD.dproj" (d
efault target) (1) ->
(_PasCoreCompile target) ->
  iw15tmsdxe6upd.dpk(46): error E2202: Required package 'IntraWeb_15_DXE6' not found

    0 Warning(s)
    1 Error(s)

Time Elapsed 00:00:01.81

I get the same error if I compile in Delphi  XE6:
[dcc32 Fatal Error] iw15tmsdxe6upd.dpk(46): E2202 Required package 'IntraWeb_15_DXE6' not found


Using: Embarcadero? Delphi? XE6

Any idea what I'm doing wrong?  I check to make sure that Intraweb components were working.

thank You

Ed
Back to Top
Brazell Edward View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 20 Feb 2018
Posts: 4
Post Options Post Options   Quote Brazell Edward Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Nov 2019 at 6:43pm
Figured it out.  The path to IntraWeb_15_DXE6 wasn't defined.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down