Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

TWebResponsiveGridPanel

 Post Reply Post Reply
Author
Randall Ken View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 552
Post Options Post Options   Quote Randall Ken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TWebResponsiveGridPanel
    Posted: 20 May 2019 at 9:18am
Hi,

This isn't covered in the documentation.

I can't manage to get RowGap and ColumnGap in the Layout properties to do anything.

Thanks,

Ken
Back to Top
Bruno Fierens View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 11 May 2010
Posts: 7665
Post Options Post Options   Quote Bruno Fierens Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 12:13pm
Documentation & demo is in the works to be ready for v1.2 release.
Back to Top
Randall Ken View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 552
Post Options Post Options   Quote Randall Ken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 12:54pm
Ok thanks. In general it looks like I'm going to have to move controls myself, certainly for mobiles. Would you agree with that or is there a better way? Or should I use a different form with a specific layout for mobiles but there again switching orientation is still a problem?
Back to Top
Bruno Fierens View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 11 May 2010
Posts: 7665
Post Options Post Options   Quote Bruno Fierens Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 2:24pm
It depends on what specifically you want to do.
TWebResponsiveGridPanel should already help with a lot of things. How exactly do you setup this control? 
Back to Top
Randall Ken View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 552
Post Options Post Options   Quote Randall Ken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 2:37pm
I have set the panel to align to client, HeightStyle & WidthStyle to ssAutoand for each of the layouts I have set a columngap and pagegap of 5. This looks fine at design time but when run there is no gap petwen the rows.
Back to Top
Bruno Fierens View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 11 May 2010
Posts: 7665
Post Options Post Options   Quote Bruno Fierens Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 3:05pm
ColumnGap and RowGap have an effect on the layout of the child controls. When ColumnGap = 20px, there will be a minimum gap of 20 pixels between the control in the first column and the control in the second column. The same for row gap for gap between the first row and second row.
To see this in effect, you could put TWebPanel childs with WidthStyle = ssPercent and WidthPercent = 100 in each column. Then set ColumnGap=20px in all layouts and you should see this column gap between the panels.
Back to Top
Randall Ken View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 552
Post Options Post Options   Quote Randall Ken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 3:25pm
Thanks but it is a row gap I need when there are several rows and it is that which I am struggling to achieve.
Back to Top
Bruno Fierens View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 11 May 2010
Posts: 7665
Post Options Post Options   Quote Bruno Fierens Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 3:26pm
What *EXACT* struggling?

Back to Top
Randall Ken View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 552
Post Options Post Options   Quote Randall Ken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 6:48pm


I need spaces between the rows.
Back to Top
Randall Ken View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 552
Post Options Post Options   Quote Randall Ken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 6:48pm
Back to Top
Randall Ken View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 552
Post Options Post Options   Quote Randall Ken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 6:49pm
Sorry. I can't manage to get an image copied from Word
Back to Top
Bruno Fierens View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 11 May 2010
Posts: 7665
Post Options Post Options   Quote Bruno Fierens Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2019 at 9:14pm
You can use a tool like https://snag.gy to copy & paste image links here
Back to Top
Randall Ken View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 552
Post Options Post Options   Quote Randall Ken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 May 2019 at 6:50am
Thanks. This is it:

https://snag.gy/6optMd.jpg
https://snag.gy/6optMd.jpg
https://snag.gy/6optMd.jpg
https://snag.gy/6optMd.jpg
Back to Top
Bruno Fierens View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 11 May 2010
Posts: 7665
Post Options Post Options   Quote Bruno Fierens Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 May 2019 at 4:18pm
I created a demo  you can download here:
http://www.tmssoftware.net/public/reponsivepaneldemo.zip 

Result:
https://snag.gy/lGUa3p.jpg

Back to Top
Randall Ken View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 552
Post Options Post Options   Quote Randall Ken Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 May 2019 at 4:30pm
Thanks Bruno taht's perfect. I can now see where I was going wrong. I just entered 10 into the rowgap instead of 10px.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down