Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

TTIWDBAdvWebGrid error

 Post Reply Post Reply
Author
Madhu Gopalachari View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 17 Apr 2017
Posts: 79
Post Options Post Options   Quote Madhu Gopalachari Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TTIWDBAdvWebGrid error
    Posted: 09 May 2019 at 2:59pm
Creating a new topic for the DB grid 

1] Error reading Grid.Indicators.Edit.Data: System Error Code: 87.The parameter is incorrect.
2] Error Reading Grid.Nodes.NodeClosed.Data: Could not load image. Invalid Format
3] Error reading Grid.glyphs.editbtn.data  The parameter is incorrect. 

What i tried for error#1:
1) set TIWAdvWebGrid1.Indicators.Browse := nil; 
2) Updated to version  v5.9.0.0
3) set in the IWServerController  ComInitialization to ciMultithreaded
4) found the property Indicators.Browse and there was an image of an arrow there so went to every TTIWAdvWebGrid and TTIWDBADVWebGrid and cleared out the image of the arrow from the browse property. Left the edit and insert Bitmap images alone. 

For  Error# 2
1) found the property Grid.Nodes.NodeClosed and cleared out the image 
2) found the property Grid.Nodes.NodeOpen and cleared out the image 

For the Error#3
Could not physically clear the property Grid.glyphs.editbutton, so set those to nil by code. 
Also set the  Grid.glyphs.cancelbutton and  Grid.glyphs.PostButton to nil.

Back to Top
Bart Holvoet View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2163
Post Options Post Options   Quote Bart Holvoet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 May 2019 at 4:37pm
Hi,

We are investigating these issues and will report back as soon as possible.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down