Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

MapPanTo does not working

 Post Reply Post Reply
Author
Parra Alejandro Romero View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 64
Post Options Post Options   Quote Parra Alejandro Romero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: MapPanTo does not working
    Posted: 19 Mar 2019 at 10:13am
Originally posted by Bart Holvoet

Hi,

Can you please make sure to call MapPanTo after the OnDownloadFinish has been triggered?


It works with your recomendation above, thanks.
Back to Top
Parra Alejandro Romero View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 64
Post Options Post Options   Quote Parra Alejandro Romero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Mar 2019 at 10:05am
Originally posted by Bart Holvoet

Can you please provide the following information so I can further investigate this?

Which version of Delphi are you using?
Which version of iOS or Android are you using?
If you are using a simulator, please try running the app on an actual device instead.
Does the same issue occur when you run your app on Windows?
Does the same issue occur with a new application that only contains a TMSFMXWebOSMaps component?


Delphi XE 10.3.1
iOS 12.1.4
Back to Top
Bart Holvoet View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2085
Post Options Post Options   Quote Bart Holvoet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Mar 2019 at 10:02am
Can you please provide the following information so I can further investigate this?

Which version of Delphi are you using?
Which version of iOS or Android are you using?
If you are using a simulator, please try running the app on an actual device instead.
Does the same issue occur when you run your app on Windows?
Does the same issue occur with a new application that only contains a TMSFMXWebOSMaps component?

Back to Top
Lee Parvin View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 01 Aug 2017
Posts: 14
Post Options Post Options   Quote Lee Parvin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Mar 2019 at 9:57am
Yes, Ive also had the same problem......
Back to Top
Parra Alejandro Romero View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 64
Post Options Post Options   Quote Parra Alejandro Romero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Mar 2019 at 9:27am
Originally posted by Bart Holvoet

Hi,
Alternatively you can use the MapOptions.DefaultLatitude and MapOptions.DefaultLongitude properties to initialize the map at a specific location.

Bart

Default latitude and longitude inside MapOptions are not working too

I will test it with the DownloadFinish event and let you know
Back to Top
Bart Holvoet View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2085
Post Options Post Options   Quote Bart Holvoet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Mar 2019 at 9:15am
Hi,

Can you please make sure to call MapPanTo after the OnDownloadFinish has been triggered?

Alternatively you can use the MapOptions.DefaultLatitude and MapOptions.DefaultLongitude properties to initialize the map at a specific location.
Back to Top
Parra Alejandro Romero View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 25 Oct 2014
Posts: 64
Post Options Post Options   Quote Parra Alejandro Romero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Mar 2019 at 7:25am
Hello

I see your MapPanTo does not work at first time why?

I recorded a video to show you this issue

When I first enter the map (it does not matter if it's Google Maps or Open Street Maps) it does not respect the MapPanTo with the longitude and latitude.

After I enter the second time it centers the point I already defined previously.

Why????


Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down