Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

Echo - Sync with Remote Server

 Post Reply Post Reply
Author
Bishop Greg View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2019
Posts: 4
Post Options Post Options   Quote Bishop Greg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Echo - Sync with Remote Server
    Posted: 14 Mar 2019 at 6:48pm
I've been experimenting with the Echo Server demo installed at:

.../tmssoftware\TMS Echo\Demos\xdata

I cannot get the sync with a server to work.  Is there any step-by-step guide for how to configure the server and be sure it is functioning?  For now, I'm trying to install it on a Windows 10 box.
Back to Top
Wagner R. Landgraf View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2270
Post Options Post Options   Quote Wagner R. Landgraf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Mar 2019 at 7:34pm
Can you give more details? The demo is self contained, it should be working out of the box, what exactly did you try/modify and what exactly didn't work?
Back to Top
Bishop Greg View Drop Down
New Member
New Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2019
Posts: 4
Post Options Post Options   Quote Bishop Greg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Mar 2019 at 10:23pm
Wagner:

I must have made a few tweaks to the demo source and broke something.  I've reinstallled Echo to restore the demo source and it seems to sync with the server now.

Thank you for your response.

Greg
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down