Web forum is in read-only mode. Login as active registered customer for write access
  Forum Search   New Posts New Posts

TCurrencyField Not Found

 Post Reply Post Reply
Author
Weetch Russell View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 20 Dec 2012
Posts: 180
Post Options Post Options   Quote Weetch Russell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TCurrencyField Not Found
    Posted: 07 Jan 2019 at 7:47pm
I have added a currency field to my object and when I pull it through from my XData Server to my design time WebCore TXDataWebDataset with 'Add Fields' a TCurrencyField is created. 

However when I compile I get teh exception that TCurrencyField can't be found.

Do I need to manually create this as a FloatField?

Thanks
Back to Top
Wagner R. Landgraf View Drop Down
TMS Support
TMS Support
Avatar

Joined: 18 May 2010
Posts: 2637
Post Options Post Options   Quote Wagner R. Landgraf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Jan 2019 at 8:48pm
Yes, indeed that's an issue with the design-time fields editor of TXDataWebDataset. You need to manually create it as TFloatField. We have internally fixed this and net update will correctly create the field as TFloatField instead of TCurrencyField.
Back to Top
Weetch Russell View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 20 Dec 2012
Posts: 180
Post Options Post Options   Quote Weetch Russell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Jan 2019 at 1:28am
thanks
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down